EXTRA CORONA NIEUWSBRIEF

Workshop Case Conceptualization
Vanwege het coronavirus is de workshop onder leiding van Dr. Jon Sperry verplaatst naar dinsdag 9 juni 2020. De locatie en duur van de workshop zijn ongewijzigd.Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de overheid aanvullende maatregelen genomen die in heel Nederland gelden. Eén van de maatregelen betreft het afgelasten van bijeenkomsten met meer dan 100 personen. Dat geldt voor evenementen en publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden. Het is mogelijk dat deze maatregel – en andere maatregelen – de komende dagen of weken verder worden aangescherpt.
Ook andere landen, waaronder de USA, nemen steeds strengere maatregelingen die bijvoorbeeld het heen en weer reizen bemoeilijken of zelfs verbieden.
In overleg met Jon Sperry en Shared Ambition is besloten het zekere voor het onzekere te nemen en de workshop te verplaatsen naar 9 juni.

Voor meer info:

 

Klik op de link hieronder.

file:///H:/SkyDrive/Documenten/NWIP/NWIP%20Secretariaat/Secretariaat%20Docs/Nieuwsbrieven%20NWIP/NWIP%20Update%20Maart%202020.html

EXTRA CORONA NIEUWSBRIEF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *