SAVE THE DATE 2 april 2020 Workshop Jon Sperry , PH.D.in Nijkerk

Save the Date: 2 april 2020                                                                     

Jon Sperry, Ph.D. : Je Casus Verduidelijken vanuit Adleriaans perspectief

Op 2 april zal dr. Jon Sperry, universitair hoofddocent Clinical Mental Health Counseling aan de Lynn University, Florida, USA, een workshop verzorgen onder de titel ‘Case Conceptualization’. De workshop omvat een stap-voor-stap strategie voor het ontwikkelen van zowel een beknopte en accurate Casus Verduidelijking als een behandelplan op basis van de psychologie van Alfred Adler. De ‘bewegingsstijl’ van de cliënt vormt het vertrekpunt voor het identificeren van diens basis levensstijl. Aangevuld met informatie over gezinsconstellatie en jeugdherinneringen.

De bijeenkomst vindt plaats in De Schakel te Nijkerk en wordt georganiseerd door de Nederlandse Werkgemeenschap Individual Psychologie (NWIP) en Shared Ambition. Meer informatie over aanmelding, kosten, begin en eindtijd volgen binnenkort.

SAVE THE DATE 2 april 2020 Workshop Jon Sperry , PH.D.in Nijkerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *