Workshop aanbod Wat beweegt me?

Vanuit de NWIP organiseren Theo Joosten en Pauline Hofstra de verdiepingsbijeenkomst “Wat beweegt me?”vrijdag 16 maart in De Boerhoorn te Zuidwolde (Drenthe).
Een interactieve workshop voor iedereen die zichzelf wil blijven ontwikkelen en benieuwd is hoe de praktische en optimistische psychologie van Alfred Adler hieraan kan bijdragen. Tijdens de bijeenkomst wisselen oefeningen en het bespreken van informatie rond het thema elkaar af. ‘Waar kom jij voor in beweging? Wat vind je belangrijk in je leven? Waar leef je voor? Hoe geef je daar vorm aan?’ zijn vragen die aan bod komen.

Lees meer in de bijlage  of onder de kop AANBOD ANN

Wat beweegt me

Workshop aanbod Wat beweegt me?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *