CADONA nieuws

Beste vrienden en vriendinnen, het jaar is voorbij gevlogen. We hebben een fijn jaar gehad en kijken tevreden terug op de samenwerking met collega’s en het samen-werken met deelnemers en cliënten.
Wij zijn er van overtuigd dat wij vanuit de basis principes van de Individualpsychologie het leven overzichtelijker houden, onze kwaliteiten en eigenschappen beter leren kennen en relaxter met onszelf en de ander kunnen omgaan.

Met veel plezier presenteren we hier dan ook onze nieuwe website www.cadona.nl waar je ons actuele aanbod ziet zoals Koffietijd-Plus en Walk & Talk, maar ook de cursus “Succesvol ouder worden” en “Opvoeden in deze tijd”.
Voor persoonlijke vragen en hulp kun je uiteraard ook bij ons terecht. Een eerste gesprek is vrijblijvend en zonder kosten en is er op gericht de hulpvraag duidelijk te krijgen. Aarzel niet contact met ons op te nemen, wij zijn er graag voor jouw specifieke vragen.

Tenslotte wensen we jullie alvast hele fijne feestdagen!

Een hartelijke groet van Jan en Marry

Jan & Marry Oostijen
info@cadona.nl
www.cadona.nl
Tel. 038 – 385 65 43
Mob. Marry 06 28 040 715
Mob. Jan 06 53 183 457

cadona-website

 

 

 

CADONA nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *